2e gaspedaalCityLineMinisterieOnderzoekOverigVeel gelezen

Door CBR kapotgemaakte rijschoolhouder luidt de alarmbel bij minister en instanties!

Morgen is het voor Kris Kalloe (59) een bijzondere dag. Niet omdat het Valentijnsdag is, maar omdat op 14 februari 2001 een examinatrice van het CBR een ‘einde’ maakte aan zijn rijschool CityLine. Nu 23 jaar later is 14 februari 2024 de dag waarop hij met hulp van het Nationaal loket Onrecht de verantwoordelijk minister en instanties wil wakker schudden. De botsing met twee NS treinen had destijds voorkomen kunnen worden als de CBR examinatrice niet voorafgaand aan de examenrit het 2e gaspedaal had losgekoppeld.

Brieven naar de minister, de directie van DGMO, de Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV) én de Inspectie Leefomgeving en transport (ILT) moeten de ogen openen binnen de overheid. Dat is wat Kras Kalloe wil bereiken met deze eerste stap. Hij krijgt daarbij de hulp van het Nationaal Loket Onrecht. De correspondentie met de overheid (onder) wordt kritisch gevolgd door het platform. Het doel is om volgend jaar in een nieuwe serie van het tv-programma Onrecht (voorheen NPO3) in beeld te brengen hoe de overheid is omgegaan met deze noodkreet van Kris Kalloe.

http://www.exabizz.nl/onderzoek/had-cbr-examinatrice-psychische-problemen/
http://www.exabizz.nl/dossiers/cityline/hoe-kon-kris-kalloe-alles-kwijtraken-door-het-cbr/
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CityLine-1-768x1024.jpeg
fragment van het procesverbaal waaruit de schuld van de CBR examinator blijkt
http://www.exabizz.nl/onderzoek/cbr-moet-5-miljoen-terugbetalen-aan-rijschool-en-verzekering/