Uitschrijven bij het CBR is het enige dat helpt als u leerlingen sneller examen willen doen!

Als rijschool heeft u te maken met toenemende onvrede over de snel oplopende wachttijden. En vanuit de historie zou iedere rijschool zich toch wel moeten realiseren dat dit weinig tot niets te maken heeft met lockdowns of andere beperkingen door Corona. Enkele jaren geleden waren er bijna 100.000 ouderen die door een falend CBR werden benadeeld en zo zijn er andere voorbeelden.

Het is vooral een kwestie van andere factoren zoals die beschreven worden op stopcbr.nl. Een te hoog ziekteverzuim bij het CBR, te hoge kosten bij het CBR, een slechte ICT bij het CBR en ga zo maar door. Het CBR heeft geen 100 nieuwe examinatoren opgeleid én de huidige examinatoren gaan niet overwerken… die moeten het dagen ‘opmaken’…..

Door uw rijschool uit te schrijven bij het CBR kunnen uw leerlingen sneller een praktijkexamen doen en krijgt u geen boze leerlingen of ouders.

Het CBR heeft de verplichting om rechtstreekse aanvragen binnen 4 weken in te plannen…

Hoe dat werkt kunt u vanaf 1 april lezen op www.praktizz.nl