Vakblad voor kleine rijschool

Hij laat in zijn strijd om vóór 2025 in Nederland een betaalbare rijopleiding te introduceren geen enkel middel onbenut. Vandaag maakt de Needse journalist/ondernemer bekend dat er op 1 mei een gratis magazine in de bus zal vallen bij een geselecteerd aantal rijscholen in Twente.

“Dat plan bestaat al een tijdje, maar het was lastig om het domeinnaam terug te kopen. Er gingen maanden voorbij omdat de eigenaar en wij het niet eens konden worden over de prijs. Maar uiteindelijk heb ik de domeinnaam teruggekocht: rijvisie.nl.”

Het domein was bijna 10 jaar lang eigendom van een van de bedrijven waar Kamps zeggenschap had. Hij zegde het houderschap enkele jaren geleden op, omdat hij slechte herinneringen had aan het domein.

“Ja dat klopt. Het was de naam van de rijschool van mijn huidige ex Elise Verheij. Ik vond het altijd een truttige naam voor een rijschool; een beetje te ‘belerend’.

Maar wel uitstekend geschikt voor een magazine en tv-kanaal voor rijscholen die een visie willen voor de jaren na 2025. Vandaar dat ik het domein terug heb gekocht.

“Het magazine is bedoeld als positieve impuls richting de kleine rijscholen die meer en meer bedreigd zullen worden met sluiting, omdat het CBR en de grote rijscholen ze liever zien stoppen. Maar het wordt geen uitlaatklep zoals StopCBR en andere blogs. Dat is allemaal consumentgericht, dit wordt echt iets voor rijscholen die wél willen veranderen om straks ook nog een goede boterham te verdienen.”

De website is nu nog in gebruik voor informatie naar jongeren en hun ouders. Dan zal de komende weken gaan veranderen.