€10.000 bonus voor tien rijscholen!

Een, meer dan opmerkelijk, aanbod van de initiatiefnemers achter CBRClaim.nl voor tien rijscholen. De eerste 10 rijscholen die meewerken aan de massaclaim tegen het CBR, vanwege ‘misleiding en oneerlijke handelspraktijken’, krijgen een eenmalige bonus van €10.000 als de massaclaim door de rechter wordt toegekend.

“Nee hoor, wij kopen geen aangiftes. Wij vinden echter wel dat door de enorme angstcultuur die er heerst bij het CBR ‘helden’ beloond moeten worden. En eigenlijk doet het CBR al jarenlang voor miljoenen per jaar hetzelfde bij (veel) grote opleiders. Grote opleiders worden, financieel, bevoordeeld door het CBR.

Onze juristen denken dat het goed is, voor de onderbouwing van de massa-claim dat er tien rijscholen of zzp-ers meewerken bij het opstarten van de aangiftes… door gedupeerde leerlingen te adviseren een claim van €500 in te dienen. Ze hoeven zelf geen aangifte te doen…

“Vergeet niet dat we het volgens eerste ramingen hebben over een claim van minimaal 50 miljoen en mogelijk nog veel hoger. Als de kans op toewijzing groter wordt omdat er een tiental rijscholen wel hun nek durven uitsteken voor jonge mensen in onze samenleving … dan valt die beloning reuze mee!”

Vanaf 1 april start de campagne rond de massa-aangifte én massaclaim tegen het CBR. Daarna zullen een kleine 100 rijscholen een persoonlijke brief krijgen…