Waarom is de jacht geopend?

Het zal niemand ontgaan dat er veel onrust is rond het CBR in Enschede en dat de spanningen toenemen. Velen vinden dat de Needse rijschoolhouder verantwoordelijk is voor die situatie. Maar eigenlijk weet niemand waar de strijd nu eigenlijk over gaat. Over een half jaar zal dat echt duidelijk worden; want dan komt er een YouTube serie genaamd “Wolvenjacht”.

Bijna 100 rijscholen in de regio Twente krijgen deze dagen een brief waarin hen wordt verteld dat de programmamakers de desbetreffende rijscholen niet zal betrekken bij het programma; zij komen in principe niet in beeld.

“De focus in het programma ligt vooral op enkele grote rijscholen, daarnaast zijn er wat kleinere rijscholen die gezien worden als ‘meelopers’… die krijgen geen vrijwaring” zegt de producent van de serie.

De anderen krijgen straks ook, als ze dat willen toegang, tot een beveiligd deel van RijschoolProfs.nl omdat wij denken dat zij zich moeten wapenen én organiseren om te zorgen dat ze over een paar jaar nog bestaan.