Moet Brunen ook worden uitgeschreven bij het CBR?

Afgelopen dinsdag sloeg directeur René Brünen van de grootste opleider in Enschede de Needse klokkenluider Henrie Kamps, vanuit het niets achterover de rijbaan op bij het CBR in Enschede. Kamps lag uren voor onderzoek naar een gebroken nek in het ziekenhuis…

De reacties vanuit de kleine rijscholen in Twente zijn onverbiddelijk; juist omdat de rijschool van Kamps zonder pardon en beroepsprocedure op 7 december door Alexander Pechtold werd uitgeschreven van het CBR dat nu ook moeten doen met Brünen.

“Ook Kamps heeft geen kans gekregen om zijn activiteiten voort te zetten door andere instructeurs in te huren, Pechtold schreef zonder pardon zijn volledige rijschool uit. Dus dat zal hij nu ook moeten doen. Dezelfde sanctie… schorsen of uitschrijven van de volledige rijschool. Doet hij dat niet dan is direct duidelijk dat het sanctiereglement voor grote opleiders een andere is dan voor ons kleintjes”.

Deze poll accepteert geen stemmen meer

Moet Verkeerscollege Brünen ook worden uitgeschreven bij het CBR?
201 stemmen
Deze poll is nog 90 dagen beschikbaar