Update: ‘Anoniempje’ wordt toch niet serieus genomen door ANWB!

Vorige week ontvingen wij een melding van mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Ondanks het uitblijven van steun van Twentse rijscholen werd snel duidelijk dat de ANWB rijschool Hartemink mogelijk de rijschool in kwestie was. Wij informeerden de rijschool over de melding.

De inmiddels 20-jarige Needse meldde in een anonieme brief aan de Needse klokkenluider Kamps dat ze drie jaar geleden vervelende ervaringen had gehad met een instructeur “VW”.

Omdat de meldster ‘anoniempje’ geen contactinformatie heeft achtergelaten, voor haar, even een korte update van rijschool Hartemink die vandaag, in eerste instantie adequaat, reageerde maar enkele uren later een mail stuurt waaruit blijkt dat Hartemink niets doet met de melding.

“Wij hebben de rijschool 48 uur de tijd gegeven om de ANWB contact met onze redactie te laten opnemen, omdat wij anders een regionale oproep laten doen om meer meldingen te krijgen” aldus Henrie Kamps.

@ Anoniempje… wij houden je op de hoogte via stopcbr.nl!