BEVESTIGD: ‘Vieze Wouter’ is ANWB instructeur!

Ondanks ons verzoek aan directeur eigenaar Patrick Hartemink van de ANWB rijschool Hartemink om binnen 48 uur te reageren op de anonieme melding van Anoniempje’ heeft de rijschool geen actie ondernomen. Vrijwel tegelijkertijd werd onze redactie bevestigd dat VW, die de zestig alle gepasseerd zou zijn, bekend staat vanwege vanwege datgene waarin “Anoniempje’ melding doet in de anonieme brief.

“Wij nemen geen standpunt in en beschuldigen niemand. Maar het gedrag van Patrick Hartemink is op zijn minst vreemd; eergisteren verklaard hij ‘s morgens in een mail dat Hartemink én de ANWB direct aan de slag zijn gegaan. In een andere mail, ‘s avonds, spreekt hij dat tegen. (lees artikel)

Wij zullen nu via snackbars, café’s, scholen en andere gelegenheden in Neede een oproep doen aan de ‘vriendinnen’ waarover Anoniempje schrijft in haar brief.

Ook een melding doen?